uraopas.fi

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Lantmännen

Työntekijöittesi kertomaa

Mats Olsson

Process and Application Manager, Kotka, Finland

Jakob Söderström

Innovation och affärsutveckling Stockholm

Simon Skog

CIO Swecon, Malmö

"Det bästa med Lantmännen är våra goda och hälsosamma produkter och den internationella arbetsmiljön. Och det jag värdesätter mest med mitt jobb som process- och applikationsingenjör på anläggningen i Kotka där vi bland annat gör knäckebröd, är att det är utmanande och extremt varierat. Om vill du utvecklas och göra karriär på Lantmännen, så är mitt tips att våga ta sig an utmaningar, se sina misstag – och lära av dem, samt att ge uppmuntran och vara positiv."

"En av anledningarna till att jag älskar att arbeta på Lantmännen är att man verkligen kan göra skillnad. Vi är ett kooperativ, vilket innebär att vi inte bara bryr oss om nästa delårsrapport - utan även om långsiktig innovation i hela företaget. Att äga värdekedjan, från jord till bord - för mig innebär det oändliga möjligheter!"

"För att utveckla mina medarbetare, i min egenskap som chef, är det viktigt att hitta en roll för personen som är tydlig och viktig för företaget, till exempel ett strategiskt projekt. I rollen ska personen ha en stor frihet att utveckla sig själv, men samtidigt få löpande stöttning och coachning av mig som chef. Och mina bästa tips är att vara nyfiken, leverera bra i den roll du befinner dig i för tillfället. Nätverka med personer även utanför din egen organisation och ta chansen när den dyker upp!"