uraopas.fi

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Hoist Group AB

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen. 

Hoist Group är ett entreprenörsföretag som hela tiden strävar efter tillväxt.

Vi är ett företag som ständigt utvecklas vilket innebär en arbetsmiljö som präglas av snabba beslut, utveckling och förändring. Vi erbjuder en arbetsplats där engagemang och innovation är ledord och där vi samarbetar med varandra mellan avdelningar och över landsgränser för att fortsätta driva vår utveckling framåt. Vi främjar intern rörlighet och har många bra exempel på anställda som arbetat inom företaget länge och utvecklats under vår expansiva resa. Hoist Group främjar en sund balans mellan arbete och privatliv, och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Vi söker medarbetare som trivs med att arbeta i ett tillväxtbolag och som har ett engagemang och en drivkraft till att vara med och utveckla våra funktioner.

Teollisuus

Dataprogrammering

Työntekijät

500

Päätoimipiste

Solna

Adress

Vretenvägen 8, 171 54

Nettisivu

language

Sosiaalinen media

Työntekijöittesi kertomaa

Jim Ternander

Försäljningschef

Anne Lindström

Cloud Consultant

”Jag strävar alltid efter nöjda kunder och nöjda medarbetare”

Jim Ternander började som säljare på Hoist Group för tretton år sedan och är idag försäljningschef med placering Göteborg. Han arbetar också med ledningsfrågor.

Hur har din utveckling inom Hoist Group sett ut?
Jag var ensam säljare i södra Sverige på alla våra områden utom HotSoft. Ganska snart fick jag ansvar för regionen och för kontoret i Göteborg och började anställa fler säljare. Med tiden bytte jag tjänst till produktchef för Hotell-TV och idag arbetar jag som försäljningschef.

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter?
Ledningsarbete, coacha säljarna och ge dem rätt arbetsverktyg. Jag gör även affärer själv vilket jag tycker är viktigt för förståelsen av både marknaden och säljarna.

Hur ser en typisk arbetsvecka ut?
Jag är ofta på resande fot men två gånger i veckan ses vi på kontoret för planering och avstämning.

Vad gillar du bäst med jobbet?
Ansvaret, närheten till marknaden och kunderna och att det är en bra inställning mellan kollegorna med rak och ärlig kommunikation.

Vilken är de största utmaningarna?
Jag strävar alltid efter nöjda kunder och nöjda medarbetare. Hoist Group befinner sig i ständig tillväxt och det är en utmaning att uppnå resultatet.

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?
Jag vill få ut det bästa av alla människor runt omkring och att alla ska må bra, det skapar en positiv spiral.

Vilka egenskaper är viktiga för att lyckas i din roll?
Man måste vara uthållig, målfokuserad och öppen mot sina kollegor.

Hur skulle du beskriva Hoist Group som arbetsplats?
Det är ett entreprenörsföretag med stark vilja att hela tiden överträffa målen. Beslutsvägarna är korta och besluten ofta snabba, vilket jag trivs med.

”Jag gillar när arbetet är utvecklande och utmanande.”

Anne Lindström har arbetat på Hoist Group i drygt sex år och började som HotSoft-konsult. Idag jobbar hon med molntjänster som Cloud Consultant.

Hur skulle du beskriva Hoist Group som arbetsplats?
Det är en positiv och bra stämning här och det finns en laganda där alla hjälper varandra.

Vad gör du i din roll som Cloud Consultant?
Jag arbetar för alla våra länder med installation och implementation av HotSoft 8 och Serviator direkt i molnet och utbildar i Serviator i Sverige.

Hur ser en typisk arbetsvecka ut?
Här är ingen dag den andra lik vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag har många bollar i luften och förutom mina ordinarie arbetsuppgifter hjälper jag även supporten med vissa frågor.

Vad gillar du bäst med jobbet?
Det faktum att jobbet är så omväxlande och att jag får lära mig nya saker.
Jag tycker om att undervisa och att resa runt i landet och se nya ställen jag kanske inte hade kommit till annars. Serviator är en produkt som underlättar hotelldriften och oftast är personerna som ska börja arbeta med den positiva.

Vilka är de största utmaningarna?
Just nu ligger utmaningarna i att vara pedagogisk som utbildare och att se till att våra kunder är up to date med både teknik och systemversion.

Vilka är dina drivkrafter i arbetet?
Jag gillar när arbetet är utvecklande och utmanande och jag får lära mig nya saker och lösa problem. Det är också alltid kul när kunderna blir nöjda!

Vilka egenskaper är viktiga för att lyckas i din roll?
Det gäller att vara organiserad för att kunna hantera alla parallella projekt. Sedan måste man kunna anpassa utbildningen för varje individ.

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi Hoist Group AB

Täyttämällä Ehdot ja säännöt