uraopas.fi

Logo

Utbildare inom Restaurang och Storhushåll

Yritys Lernia AB
Alue
Kategoriat
Vanhentuu

2020-02-28

Hae nyt

Utbildare inom Restaurang och Storhushåll

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Helsingborg söker nu en extra utbildare inom restaurang och storhushåll.
Vi förutsätter att du som söker har ett genuint intresse av och kunskap om vuxnas lärande. Lernia har sedan ett antal år tillbaka bedrivit flera restaurangutbildningar för vuxna med framgångsrikt resultat. Nu befinner vi oss i en expansiv fas och är i behov av att rekrytera ytterligare utbildare inom restaurang och storhushåll till ett nytt uppdrag i Helsingborg.  

 Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter.

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du kommer att arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen samt uppföljning av kursdeltagarna. Utbildningen varvar de praktiska avsnitten i köket med teorigenomgångar och individuella studier/fördjupningar. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet.

Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen.

Formell kompetens

Vi söker dig som har läst Hotell- och restaurangprogrammet eller har motsvarande gymnasial utbildning samt har arbetat som kock. Lärarexamen är meriterande. 

Din bakgrund

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom restaurang och storkök samt har minst ett års erfarenhet av vuxenutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda arbete samt har goda kunskaper om flera av områdena matlagningskunskap, HACCP/livsmedelssäkerhet, ekonomi, näringslära, service, livsmedelskunskap, dryckeskunskap, storkök, kallkök, varmkök och restaurangdrift.

Det är viktigt att du har god kännedom om arbetsmarknaden och ett väl utvecklat lokalt kontaktnät. Du bör också ha erfarenhet och intresse av vuxenutbildning och ett stort engagemang kombinerat med entreprenörsanda och kreativitet. Tidigare erfarenhet från att utbilda eller leda arbetsgrupper är meriterande, liksom interkulturell kompetens.


Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet.  Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning.

 Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.         

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

 Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Timanställning med placering i Helsingborg, inledningsvis i varierande omfattning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Rektor Sarah Santesson , Tel 0722 - 54 63 57, Mail sarah.santesson@lernia.se, eller Regionchef P-O Lindgren, Tel 0722 – 546124, Mail po.lindgren@lernia.se

 Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

 Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens.
Vi vet att kompetens gör skillnad!


Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.


Besök gärna www.lernia.se.

Sista ansökningsdatum

2020-02-28

Jaa tämä työpaikkailmoitus

Logo
Utbildare inom Restaurang och Storhushåll

Lernia AB