uraopas.fi

close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Norrlands Universitetssjukhus bedriver högspecialiserad sjukvård, forskning och undervisning. Välkommen till Norrlands största arbetsplats!

Vi söker dig som är intresserad av ett självständigt arbete i ett gott kollegialt arbetsklimat. Dina arbetsuppgifter blir att vara laboratoriets resurs inom den medicinska delen av klinisk kemi. Möjlighet att undervisa läkarstudenter och olika personalkategorier samt bedriva forsknings- och utvecklingsarbete är mycket goda inom vår specialitet. Du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten både kliniskt och vetenskapligt.

Inom specialiteten Klinisk kemi har vi ansvar för att laboratorieanalyser som utförs är tolkningssäkra och kostnadseffektiva. Vi beslutar om åtgärd vid analysproblem samt hjälper kliniker med råd i samband med laboratorieanalyser och tolkning. Vi bedömer koagulationsutredningar vid trombos och blödningsbenägenhet samt utför hemoglobinopatiutredningar och utredningar vid misstänkt analysinterferens. Vår uppgift är att följa och driva utvecklingen inom ämnesområdet och sprida kunskap om denna både inom och utom laboratoriet samt hålla beställarna kontinuerligt informerade om bästa sättet att utnyttja laboratoriets tjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer upplysningar lämnas av
Medicinsk chef Kurt Karlsson, 090-785 12 72, 070-568 77 08 
ST-läkare Denice Olofsson, 090-785 24 81, 072-247 11 75 
Ansökan senast 2013-06-20

Märk din ansökan med Hälsojobb.se

ST-läkare till Klinisk Kemi, Umeå

Yritys Unknown
Alue
Kategoriat
Vanhentuu

1970-01-01

Hae nyt

Jaa tämä työpaikkailmoitus