Laatupäällikkö, Medisize Oy, Kontiolahden tehdas, Kontiolahti

HUOM! HAKUAIKA ON UMPEUTUNUT JA ILMOITUS ON VANHENTUNUT!

Näytä aktiiviset työt tässä kategoriassa

Yritys mol.fi

Sivusto http://www.mol.fi[Tulosta]

Laatupäällikkö, Medisize Oy, Kontiolahden tehdas, Kontiolahti

Amerikkalaiseen Phillips-Medisize konserniin kuuluva Medisize Oy tarjoaa terveydenhuoltoalan yrityksille kokonaisvaltaisia tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Olemme voimakkaassa kasvussa ja etsimme Kontiolahden tehtaan laatuosaston vahvistukseksi

Laatupäällikköä

johtamaan ja kehittämään laatutoimintoa. Vastaat asetettujen laatu- ja viranomaisvaatimusten toteutumisesta, tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä laatujohtamisprosesseista (mm. design assurance, validointi, riskienhallinta, toimittajien laatu, vastaanottotarkastukset, laadunvalvonta, poikkeamajärjestelmä, auditoinnit, jatkuva parantaminen), laatujärjestelmästä ja laatuosaston johtamisesta. Osallistut IT-järjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon laadun näkökulmasta sekä toimit yhteistyössä ulkopuolisten sertifiointitahojen kanssa sertifiointiprosesseihin liittyvissä asioissa.

Soveltuvan korkeakoulutasoisen koulutuksen (esim. tekninen, farmaseuttinen) lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus laatujohtamiseen liittyvistä tehtävistä tuotannollisessa, mielellään GMP- / FDA-säädellyssä lääketeollisessa ympäristössä. Sinulla on erinomaiset kommunikointi-, esiintymis- ja vaikuttamistaidot, osaat asettaa mitattavia, saavutettavissa olevia tavoitteita ja kannustaa organisaatiosi huipputuloksiin. Ymmärrät sopimusvalmistuksen dynamiikkaa ja työskentely matriisiorganisaatiossa on sinulle tuttua. Hakijoilta edellytetään kokemusta ISO******standardista sekä 21 CFR 820, 21 CFR 210 ja GMP -vaatimuksista sekä lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa, hyviä yhteistyö-, organisointi-, neuvottelu-, motivointi- ja raportointitaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää tietoteknistä osaamista (Microsoft Office, erityisesti Excel). Arvostamme kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä.

Tarjoamme haastavan tehtäväkentän aidosti kansainvälisessä, modernissa toimintaympäristössä mielenkiintoisella toimialalla.

Tulosta

Yritys

Mainos tulee työ-ja elinkeinotoimisto mol.fi:stä

Paikkakunta

  • - Suomi

Koulutustaso

Yliopisto/Korkeakoulu

Tunnus

1368305

Työsuhteen laatu

- Kokoaikatyö

Osoite

MOL.FI, MOL.FI